HD BIKES GESPECIALISEERD IN HARLEY-DAVIDSON
 

 

WELKOM OP DE SITE VAN HD BIKES MOTOREN      CUSTOM BIKES      INFO    ACTIES    FINANCIEREN
klik op deze keuzes om direct doorgelinkt te worden
HD BIKES is een winkel met als specialisme Harley-Davidson motoren en Custom Harley-Davidson.
Verder hebben we een altijd een mooie collectie aan Harley-Davidson en Chopper motoren op voorraad .
 "Vanuit grote interesse geboren" 

 

Graag stel ik mij even voor

 Ik ben Martijn en kom uit Waalwijk, de interesse in motoren is vroeg begonnen bij mij, op mijn 7e levensjaar kwam ik in aanraking met Motorcross en ik was direct verkocht door het motorisch geweld en ben dan ook zelf Motorcross gaan beoefenen. 
Een essentieel onderdeel van Motorcross is het repareren van de motoren,  zo ook bij mij maar dit bleek een behoorlijke kostbare hobby waar ik op dat moment niet de middelen voor had helaas.
Ik ben toen uiteindelijk gestart met het opkopen van mobylette ( automaten bromfietsen) en knapte deze helemaal op en verkocht deze, wat best goed liep moet ik bekennen, in een latere periode het serieuze werk zoals, Honda MT en MTX, dit was een geweldig succes met de verkoop ervan en smaakte naar meer, maar van kwaad tot erger begon ik met het ombouwen van Choppers en Crossmotoren naar Supermotard.
Uiteindelijk kwam ik in aanraking met het prachtige Amerikaanse merk Harley-Davidson, inmiddels bouw en verkoop ik alweer meer dan 5 jaar vele Harley's en heb er diverse gecustominzed en met succes mag ik gerust zeggen, verder ben ik 2 jaar motorfiets verkoper geweest bij een grote motorzaak waar ik veel ervaring heb opgedaan met diverse andere merken motorfietsen.
Het motorwereldje is voor mij geen onbekende zoals je kunt lezen en ik vond het tijd om een kleinschalig winkeltje beginnen met specialisatie Harley-Davidson.
Ben er dan erg trots op dat het me gelukt is om deze droom te verwezenlijken, we zijn gevestigd in een pand van ruim 100m2 waar ik mijn mooie voorraad hebben gestald in de showroom, het Custom gedeelte waar gebouwd wordt bevind zich ook in een gedeelte van de showroom, zodat u kunt zien wat ik zoal bouw en verbouw. Graag nodig ik u dan ook uit om eens een kijkje te komen nemen in mijn winkel, ik zorg dat de koffie of thee klaar staat .
Ik ben een RDW gecertificeerd motorfietsbedrijf, bij inruil kan ik ter plaatse uw huidige motorfiets vrijwaren en de nieuwe direct op uw naam zetten.  


Ik wens u veel kijkplezier op deze site en natuurlijk bent u van harte welkom om de winkel eens te bezoeken binnen onze openingstijden .
Buiten onze openingstijden is een afspraak natuurlijk mogelijk, deze kunt u maken via  onderstaand contactformulier of via tel. 0630172179 (ook in de avonduren)

 

 Onze openingstijden zijn:
 Vrijdag 10.00 - 17.00 
 Zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.
verder op afspraak ook in de avonduren.

 E-mailen
Bellen
Info