HD BIKES GESPECIALISEERD IN HARLEY-DAVIDSON
 

Welkom op onze info pagina.

OPENINGSTIJDEN EN OP AFSPRAAK.

Onze openingstijden vind u onderaan aan elke pagina van onze site, uiteraard is het zeker mogelijk om buiten deze openingstijden ons te bezoek op afspraak, dit is ook in de avonduren mogelijk.

PROEFRITTEN.

Uiteraard is het mogelijk om bij serieuze interesse een proefrit te maken, wij werken met een proefritformulier, deze moet volledig ingevuld worden in onze winkel.
Vergeet niet om motorkleding en uw helm en rijbewijs mee te nemen, zonder rijbewijs is het NIET mogelijk om een proefrit te maken.
Proefritten mogen maximaal 20 minuten duren zodat een ander ook de mogelijkheid heeft om een proefrit te maken zonder heel lang te moeten te wachten.
Proefritten worden enkel gedaan met droog weer, overtredingen in welke vorm dan ook, zijn uiteraard voor de bestuurder tijdens deze proefrit.  

INRUILEN VAN UW MOTORFIETS.

Soms is het mogelijk om uw huidige motorfiets bij ons in te ruilen, zeker niet altijd , wij zijn een bedrijf die gespecialiseerd is Harley Davidson en Chopper motoren en daarom is niet elke motorfiets interessant voor ons qua inruil.
Een inruilwaarde is strek afhankelijk van diverse factoren, daarom willen wij graag de motorfiets bekijken en berijden.
Een inruilvoorstel vooraf is zeker mogelijk, zend ons zoveel mogelijk info en foto's van de inruil motorfiets, op basis van die verkregen informatie kunnen wij een inruilvoorstel voor u maken, dit is ALTIJD onder voorbehoud van het gezien en bereden hebben van uw in te ruilen motorfiets.  

HET KOPEN VAN DE MOTORFIETS.

Als u graag een motorfiets koopt bij ons is dat natuurlijk fantastisch voor ons beide, wij werken met een officiële koopovereenkomst motorfietsen.
In deze overeenkomst staat alles netjes genoteerd zoals, eventuele garantie, aankoopsom, leverdatum ect. ect.
Al onze motoren worden nagekeken afgeleverd, tenzij anders vermeld, de beurten, banden en dergelijke besteden wij uit bij een collega motorfiets garage, garantie op deze werkzaamheden en producten liggen bij onze collega en niet bij HD Bikes.

VOORLOPIGE DEKKING VERZEKERING .

Het ons bij ons mogelijk om bij aankoop van een motorfiets een GRATIS 10 daagse All-Risk motorfietsverzekering te krijgen, deze kan ik in onze winkel voor uw regelen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de verzekering die u nodig heeft voor uw terugreis, deze verzekering is uiterst gunstig en concurrerend t.o.v. vele andere aanbieders .

FINANCIEREN.

Ook is het mogelijk om bij ons een financiering af te sluiten voor de aankoop van uw droom motorfiets, wellicht helemaal of een deel van het aankoopbedrag.
Deze financieringsmaatschappij heeft zéér goede en nette tarieven en diverse opties.
Wij kunnen samen met u, alles invullen en wij zullen het mailen naar de financieringsmaatschappij, zij nemen dan binnen het uur contact met u op, voor ons is het dan niet meer mogelijk om u verder bij te staan i.v.m. de privacy wetgeving.  

SERVICE.

Service is voor ons heel belangrijk, de service die wij leveren is die wij ook zelf graag zouden willen krijgen bij een aankoop.
Uiteraard is alles bespreekbaar en wij zullen ten alle tijden onze uiterste best doen om u een goede service te bieden en te blijven bieden. 


 


E-mailen
Bellen
Info